Twee humorvolle reisgenoten gezocht (Vallandry 18-25 mrt. 2017)!

Van zaterdag 18 maart tot en met 25 maart 2017 verblijven wij in een prachtig chalet in Vallandry in het grote Franse skigebied Paradiski met plaatsen als Les Arcs en La Plagne.

Het chalet ligt op 150 meter van de skilift en -piste. Het heeft twee slaapkamers, met per slaapkamer twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers aanwezig. Meer info over het chalet via http://www.chezrobert.org/

Eén slaapkamer hebben wij bezet. Wie bezet de tweede slaapkamer? We zoeken bij voorkeur reisgenoten tussen 40 en 60 jaar jong. Kernwoorden zijn: skiërs, meters maken, gezelligheid, humor/gekte, spelletje (Rummycub) en sociaal betrokken om gezamenlijk de boel aan kant te hebben en houden.

Het verblijf kost €200 per persoon voor de hele week. Het ontbijt en avondeten wordt verzorgd en achteraf in rekening gebracht (boodschappen gedeeld door vier). We zullen de boodschappen en het eten naar voorkeuren proberen af te stemmen zodat eenieder het naar zijn/haar zin heeft. We runnen de huishouding gezamenlijk. Skipas, materiaalhuur en vervoer regel je bij voorkeur zelf. Wij kunnen hier wel in meedenken.

Over ons: Astrid (49) en Bart (42) zijn dikke vrienden en zien skiën als een eerste levensbehoefte. We houden van totale onzin uitkramen, veel lachen, maar ook goede gesprekken en gezelligheid. We kijken ook uit naar een felle maar leuke Rummycub competitie. We zijn allebei gemiddelde maar enthousiaste skiërs die veel blauwe en rode pistes doen, meters willen maken, maar ook lekker van de koffie- en lunchpauzes willen genieten. Je bent niet verplicht om de hele dag met ons op pad te gaan, maar als de klik er is kan dat wel extra gezellig zijn.

Omdat we het vooral zelf ook leuk willen hebben, behouden we ons het recht van ballotage voor.

Mocht je meer willen weten? Bel Bart via 06-55201321 of mail via bartdiepenbroek.mobiel@gmail.com

Plaats een reactie