Weekend in Andorra

Hi Guys,

Ik ben hier nieuw op het forum omdat ik graag een vraag wilde stellen. Ik woon sinds kort voor een stage in Barcelona en ik wil volgende week graag gaan skiën in Andorra. Zo ben ik onderstaande reis van Stoke Travel tegengekomen. Nu vroeg ik mij af of iemand deze club kent en hier ervaring mee heeft? Zijn er hier ook mensen die in Andorra zijn geweest? Hoe is het gebied?

https://stoketravel.com/trips/andorra-snow/

Alvast bedankt voor de tips!

Groetjes,
Rob

Ken de club niet, wel vaker in Andorra geweest. Er rijdt ook een bus van Barcelona naar Andorra, of je huurt een auto. De bestemmingen van Stoke Travel liggen in het westen, terwijl je in het oosten van Andorra ook een prima skigebied hebt liggen, kun je met de auto sneller naar toe rijden vanaf Barcelona in elk geval. Dat gebied heet Grand Valira, Pas de la Casa is dan het eerste dorp dat je tegenkomt als je Andorra binnen komt. De gebieden van Pal-Arinsal en Ordino-Arcalis zijn een stuk kleiner dan de 200km (dacht ik) van Grand Valira: https://www.grandvalira.com/en Pas de la Casa is genoeg te doen, Soldeu ook gezellig!

*bericht bewerkt door Marijnt op 20 jan 2017 15:35

Hey Marijnt,

Thanks voor je antwoord. Ik wist niet dat er meerdere gebieden zijn in Andorra. Maar voor een bus + hotel + ontbijt/diner, is 250 euro duur?

Groetjes,
Rob

Kijk eens wat hotels voor een weekend kosten, skipas kost je voor 2 dagen ook niet de wereld en de bus zal je ongeveer €60 kosten. Je kan ook met de trein naar het vliegveld van Girona gaan en daar de bus naar Andorra pakken

Thanks! Ik ga het eens op een rijtje zetten!

Plaats een reactie