Lastminute deals, doen?

Hallo allemaal,

Wij zijn van plan om met zijn vieren ergens (evt.) met de auto een week te gaan skieën. We zijn redelijk flexibel qua gebied, als het maar groter is dan 80 km, en er genoeg blauw-rood, rode pistes liggen. De meeste accomodaties zijn met normaal boeken ongeveer 280 euro per persoon, inclusief skipas voor 6 dagen. Dan zit je in een groot (>100km) frans gebied, dat vaak wel ver rijden is. Nu zie ik op lastminute sites hele goede deals, vaak met huis+skipas onder de prijs van een skipas! Wat is het addertje onder het gras bij deze deals, of hoe wordt er nog op verdiend?

Devoluy:
http://www.bizztravel.nl/accommodaties/frankrijk/le_massif_d…

Devoluy:
http://www.bizztravel.nl/accommodaties/frankrijk/le_massif_d…

Chamrousse:
https://www.wintertrex.nl/frankrijk/chamrousse/les_domaines_…

Nu zijn dit nog data die “ver” vooruit liggen voor last minute deals, maar zijn dit niet hele goede prijzen? Wat is jullie mening hierover?

Pra loup:
https://www.wintertrex.nl/frankrijk/val_dallos_pra_loup/resi…

Kijk even op de webcam van Devoluy. Het is een beetje groen, dus denk dat ze liever met lage prijzen gaan stunten dan geen klanten hebben.

Ook als er wel sneeuw ligt kan je in Superdevoluy vaak voor 250 euro terecht inclusief skipas. Het is gewoon dé budget bestemming bij uitstek. Verwacht geen super gezellig dorp en niet de allergrootste variatie aan pistes maar je kan je daar zeker prima vermaken voor een week!

Plaats een reactie