Groepsaccommodatie 20-25 personen

Dit onderwerp gaat over de bestemming Sankt Anton am Arlberg

Hoi allemaal,

Ik ben een reis aan het organiseren naar Oostenrijk (liefst St. Anton in Tirol) voor 20-25 vrienden (leeftijd 30-40 jaar). We willen graag in maart 2018 met elkaar op skivakantie (buiten de voorjaarsvakantie om). We zouden met z’n allen in 1 huis kunnen, maar als dat onmogelijk is, dan 2 huizen naast elkaar.
Heeft iemand de gouden tip voor ons?

Alvast heel erg bedankt voor het meedenken!!

Groet, Margriet

Hoi Margriet, wij zitten weliswaar niet in het gewenste St.Anton maar hebben mogelijk wel het geschikte huis of hotel waar je naar op zoek bent. Wij zitten bij het sneeuwzekere Kaprun met Haus Piesendorf en Hotel Kaprun. Groetjes Marco en Susan

Hoi Marco en Susan,

Dank voor jullie reactie!! We hebben inmiddels alle medereizigers gesproken en besloten om niet in 1 of 2 huizen te verblijven, maar in verschillende appartementen. We gaan dus nog even op zoek naar iets anders!

Vriendelijke groet,
Margriet

Dag Margriet. Dat is eigenlijk wel wat wij bieden in Haus Piesendorf: verschillende appartementen onder 1 dak. Maar wellicht willen jullie dat de appartementen door de plaats van bestemming verspreidt liggen?

groet Marco en Susan

Hoi Marco en Susan,

We hebben besloten om in St. Anton te verblijven, niet daarbuiten. Wellicht kunnen we een volgende keer gebruik maken van Haus Piesendorf, bedankt voor jullie reactie!!

Vriendelijke groet, Margriet

Veel plezier daar dan in ieder geval en wie weet tot een andere keer. Jullie zijn van harte welkom!

Dank jullie wel!!

Plaats een reactie