Op zoek: appartement Breuil-Cervinia

Dit onderwerp gaat over de bestemming Breuil-Cervinia

Hallo,

Ik ben al een tijdje op zoek naar een appartement in Breuil-Cervinia, maar ik verkijk me er helaas elk jaar weer op hoe snel accommodaties zijn volgeboekt. Ik ben op zoek naar een appartement voor 4 personen (>2 slaapkamers), in het centrum van Breuil-Cervinia, 18-02 t/m 25-02-2016, maximaal rond de 40 euro per persoon per nacht. Zijn er mensen met een beschikbare suggestie of misschien heeft iemand daar zelf nog een accommodatie beschikbaar? Er zijn nog wel appartementen beschikbaar aan de rand van Breuil-Cervinia, maar dat zijn grote appartementencomplexen waar vanuit je minder snel en makkelijk bij de pistes bij het centrum kan komen.
Ik hoor graag wat suggesties!

floris veenhoff

Ik heb via homeaway nog wat gevonden vorige week. Via hen kwam ik uit bij IMMOBILIARE LA TOUR AGENZIA, die hadden nog wat dingen (ook in het centrum). Zij verhuren particuliere appartementen.

Ik heb geen idee of het betrouwbaar is, is moeilijk in te schatten. We hebben wel geboekt en aanbetaald, dus hoop het maar :)

zoek eens met airbnb

In het bovenste (sticky) stopic in het forumoverzicht staat dit topic, waar veel zinnige zoektips en websites worden genoemd: https://www.wintersport.nl/forum/topic/199776

Zoals genoemd plaatselijke makelaars kantoren (immobiliare) en website van Breuil zelf. Meeste daar is particuliere verhuur.

If there is no park, open your eyes - the mountain is a natural one.

https://www.google.nl/search?q=immobiliare+breuil+cervinia&a…

Weet niet wat je budget is, maar als je er eventueel 1 koopt, wil ik hem in maart wel huren ;-) # benopzoekvoormaart

*bericht bewerkt door Jeroen6 op 28 sep 2016 23:13

If there is no park, open your eyes - the mountain is a natural one.

Voor BC heb ik gemerkt dat je het makkelijkst kan boeken via Booking.com en Airbnb.
Zelf geboekt in Valtournenche via Airbnb.

May the ski force be with you !!

Plaats een reactie