Een goede camera is niet het belangrijkste voor goed beeld. Dat bewijst het bovenstaande filmpje maar eens. Twee stukken vliegertouw, een iPhone (die trouwens een geweldige camera heeft) en hiermee zijn in een keer alle dure camera’s dure grappen geworden. Creativiteit en leuke ideeën zijn altijd belangrijker. Wat een gaaf idee, en wat een leuke beelden.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Leuke originele beelden. Ik vraag me wel af wat het met je balans doet als je continue een telefoon in het rond moet slingeren. Vooral bij het freestylen lijkt het me lastig als je zelf ook nog wilt spinnen.

@Hessel het is dan ook niet de minste ;-)

Click. Click. Peace

Heel mooie beelden maar een iPhone is best een duur ding en zoiets kan dus al vlug een dure grap worden.

En je moet het sowieso je beelden nadien in slow mo zetten, anders word je publiek helemaal zeeziek…inderdaad wel leuk gevonden.

Je zou in de zomer ook je toestel in een emmer kunnen leggen en die snel ronddraaien, dan blijft die ook perfect liggen.

Glij blij door die brei :-)

Toffe beelden als je goed bent. Maar met zo een draaiend slomo perspectief te eenzijdig voor een doorsnee wintersporter. Net als de minuten lange headcam filmpjes op de piste…

Aan de touwtjes te zien gebruikt hij een parachuutje als weerstand. Denk ook dat je anders in veel hoger tempo moet slingeren, wil je n iphone in de lucht houden. Wel mooie beelden!

Vooral de slomo’s en/of shots uit anders ‘onmogelijke hoeken’ zijn erg gaaf

Je was me voor, ik wou hem ook al delen

@sndr het ligt aan de lengte van het touwtje. Zo te zien is dit touwtje een meter of 3. Dan is een parachuutje niet echt nodig.

Eigenlijk nooit getest, maar als je de telefoon roteert, blijft het beeld dan wel rechtop?

fijne site hè, dat wintersport.nl?

@Ferdinand ik denk dat de telefoon sneller gedraaid is dan dat het beeld of de camera dat echt doorheeft, bij mij duurt het altijd even voor hij reageert. Het kan ook nog dat hij zijn beeld gewoon vergrendeld heeft natuurlijk.

#proudtobepartofleswintersporters

wat een grappig idee. ben benieuwd of een heel kleine matrasvlieger en wat snelheid hetzelfde kunnen bereiken zonder het continue draaien. Een soort mini-parachute achter je aan met camera.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie