Vanaf de Oostenrijkse grens is het slechts een half uur rijden naar het skigebiedje Watles in het Italiaanse Zuid-Tirol. Schrik niet van het op papier kleine aantal kilometers piste (dit zijn er 18), want dit gebied heeft een aantal leuke verrassingen voor je in petto. De drie liften ontsluiten een aantal schitterende pistes. ‘Breed’ is hier het codewoord. Ook tussen de bomen zijn de pistes heerlijke breed. Wil je wat anders doen dan skiën of snowboarder dan ligt er een schitterende ‘winterwandelweg’ of kun je lekker gaan rodelen. Dit is echt een skigebiedje voor de hele familie in de categorie ‘klein maar fijn’!

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Wij hebben ons daar een aantal jaar prima vermaakt. Voor het verblijf kan je prima terecht in het nabijgelegen Schlinig, een gezellig en knus dorpje met prima Langlauf mogelijkheden. Verder is nog vermeldenswaardig dat het restaurant Plantapatsch Hütte een fantastisch zonneterras heeft waar je kan zitten, of je nu wat bestelt of niet.

klinkt goed, gaat op de lijst!

Seriously snow addicted family!
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie