Ischgl sluit wintersportseizoen af met 'Thirty Seconds to Mars'

Rogier op 21 april 2015· 8 reacties

Perfecte locatie op de Idalp!
Perfecte locatie op de Idalp!

Ischgl maakt zijn slogan ‘Relax if you can’ weer waar. Dit skigebied gaat elk jaar knallend het seizoen in met geweldige seizoenopeningen, maar de afsluitingen van het seizoen mogen er ook zijn. Dit jaar speelt de Amerikaanse rockband Thirty Seconds to Mars op het legendarische Top of the Mountain Concert op 2 mei. Boven op de Idalp is het feest! Het concert is gratis voor iedereen met een geldige skipas. Een goede reden om dit jaar nog een keer de latten onder te binden!

Thirty seconds to Mars
Thirty seconds to Mars

Ischgl = feest
Het Top of the Mountain concert is ondertussen een beroemd en berucht fenomeen geworden. Onder andere Robbie Williams, Rihanna en Elton John gingen Thirty seconds to Mars voor. Dit jaar begint het concert om 13:00 op zaterdag. Dus je kunt nog heerlijk skiën voordat het rocken begint! De perfecte ligging van de Idalp, waar het concert gegeven wordt maakt dat iedereen kan genieten van de optredens. Natuurlijk is het na het concert nog heerlijk après-skiën in Ischgl zelf. Want iedereen die wel eens in Ischgl is geweest weet dat dit gebied een echte feestbestemming is!

Condities afgelopen zaterdag....
Condities afgelopen zaterdag....

Perfecte afsluiting
Wil je nog een keer op de latten staan, dan is dit weekend de perfecte mogelijkheid. Het gebied blijft open tot en met zondag 3 mei. Dankzij de hoge ligging van het skigebied zijn goede condities gegarandeerd. Afgelopen week was ik nog in Ischgl en ik kan je zeggen dat de condities echt nog geweldig waren. Veel van de 238 kilometer aan pistes liggen gunstig en hoog! Dus je kunt er naast het feesten vanuit gaan dat je nog heerlijk kunt wintersporten!

Wil je meer informatie over skipassen, accommodaties of over het concert? Kijk dan even op www.ischgl.com.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Of €138,- voor een weekendpas inc. concert, skiën zonder concert doen ze dat weekend niet :).
Het lijkt me wel super gaaf zoiets een keer bij te wonen, vooral met mooi weer :)

http://www.ischgl.com/en/top-events-ischgl-tyrol/thirty-seco…

Ski: 25 jaar -|- Snowboard: 6 jaar -|- Respect the Mountains

Zo gratis is het in feite niet.
Normaal skipas in hoogseizoen kost €45 voor één dag. Nu kost het €85 voor één dag.

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Gratis of niet ,wij hebben inclusief skipassen geboekt en kijken er echt naar uit ,super afsluiting van ons seizoen ,nog een weekje

jojo

Ik wil er nog wel een dagje gaan skiën maar dat doe ik wel vóór 2 mei want die drukte trekt me niet zo.

Gisteren besloten dat ik daar ook nog heen ga! Ik zit vanaf volgende week vrijdag in Tannheim, dus kan nog mooi 2 dagen skien in Ischgl. Ben erg benieuwd naar de condities die laatste dagen.

Het is wel een stukje rijden, maar dat heb ik er graag voor over!

ik ben al een keer in ischgl gweest het is een onwijs gaaf skigebeid met mooi triks

Al die nevenactiviteiten in de bergen spreken me echt niet aan. Begin april waren we Sölden et toen was er net een festival op de Giggijjoch. Veel te druk en trekt alleen maar mensen aan die naar mijn mening beter uit de bergen wegblijven… Maar ja, als het maar geld opbrengt zeker?

Geen verloting van ws.nl ? :P

Gang is alles
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie