Klein maar fijn, meer dan fijn! Het familie skigebied Fanningberg beschikt over 30 pistenkilometers en een aantal mooie skiroutes. Het is het kleinste gebied van de regio Lungau in het zuiden van het Salzburgerland. Voor de kleintjes is er een speciaal Kinderland waar kinderen spelenderwijs de technieken van het skiën of snowboarden onder de knie kunnen krijgen. Doordat het skigebied breed is opgezet merk je niet dat het zo klein is. De liften zijn erg modern en de authentieke restaurants serveren heerlijke regionale producten tegen een betaalbare prijs. Fanningberg is echt een skigebied waar je ooit geweest moet zijn!

-Michiel-
houdt ons dit seizoen letterlijk van midden op de piste in Katschberg Oostenrijk op de hoogte van de sneeuwcondities.

Ziet er heel gezellig uit! Fanningberg mist volgens mij nog op deze site?, maar de pistekaart is wel zichtbaar bij Grosseck Speiereck, omdat het er vlak bij ligt.

Het is ook echt een gezellig knus gebied!

-Michiel-

Hoi Michiel,

Wat een leuke review! Ja, Fanningberg is klein, maar heel fijn.

Tot snel in de Lungau!

Gr. Erik

@-Michiel-
Leuke review, je bent oprecht enthousiast in je reviews. Probeer alleen nog; “Voor ieder wat wils” te vermijden. Waar richt Fanningberg zich nou echt op?

Gr.
Sonof

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie