De condities zijn verre van optimaal in Portes du Soleil, er is gewoon te weinig sneeuw gevallen en te warm geweest voor de sneeuwkanonnen. Gisteren heb ik even de toersk’s gepakt en ben ik omhoog gelopen om de pistekwaliteit te checken. Er kan geskiet worden, maar daar is ook alles mee gezegd.

Alke
runt een hotel in Portes du Soleil, elk vrije uurtje is hij in de sneeuw te vinden. Natuurlijk houdt hij ons op de hoogte van zijn avonturen.

Plaats een reactie

Hoewel er niet zo heel veel sneeuw ligt is dit toch wel een fantastische manier om de hond uit te laten! :)

2024 Met kleinkinderen, weer gebonden aan het hoogseizoen €€€

@Alke bedankt voor de update !!! wij vertrekken met exact 4 weken richting Morzine! Condities zijn inderdaad nog matig te noemen. Hopen op sneeuw al is een een cm of 20/30cm dat doet het gebied goed!

"respect the mountains"

Mooie Sint Bernard @Alke gaat ie altijd mee toerskiën ? :)

Ziet er niet best uit…

@Frank, je hoort Loebas niet klagen hoor ;-)
@Wikkie, alleen bij korte stukjes, anders is de afdaling te lang/snel en te zwaar voor hem. Maar als ik ga sneeuwschoen wandelen, gaat ie altijd mee. Of het nou een kort stukje is of een hele dag, vindt ie heerlijk.

Het is idd niet heel erg wit, maar er zijn gelukkig wel veel andere leuke dingen te doen, zo gaat bijvoorbeeld het avonturen park in de bomen weer open, zijn er veel liften open voor alleen wandelaars, de kerstmarkt in Montreux natuurlijk, en in Châtel zijn de bioscopen en de bowling ook open.

Life is fun, so enjoy it

Oei, die bruine plekken door de piste in het laatste shot. Ben blij dat ik nog even de tijd heb, maar gun de mensen die er nu zijn eigenlijk ook veel meer sneeuw!

Hhaaaaa die boarder! :)

En de hond, wat ongelofelijk gaaf lijkt me dat.
Ook na het zien van dit topic op wepowder http://wepowder.nl/weblog/5566/Freeride-hond

fijne site hè, dat wintersport.nl?

Hoeveel beter worden de pistes dadelijk als wellicht de kanonnen nog een dag of 2/3 aankunnen met kerst als het wat kouder wordt?

Eerste gasten komen nu terug van skiën, vandaag eigenlijk helemaal geen slechte dag. In de ochtend nog wat regen en hogerop sneeuw. Pistes die open waren (4 in Pré-la-Joux) waren eigenlijk best goed, niet te hard en niet te zacht en voldoende sneeuw. Ook was het rustig en daardoor eigenlijk gelijk een eerste goede skidag.

Hoe het morgen wordt als het drukker is en heel de dag zonning…??? Wordt vervolgd…

Avoriaz trouwens vandaag 9 pistes open. Geen verbinding met Pré-la-Joux nog

Life is fun, so enjoy it

En als je even niet wil of kan skiën, dan is er nog genoeg te doen:

http://www.chatel.com/telechargement/Programme_hors_neige_to…

Life is fun, so enjoy it

Wauw @Ferdinand wat zal die een conditie hebben (ik bedoel de hond due ! :) )

Even een update misschien??

@Alke, zou je nog een filmpje kunnen plaatsen van de huidige condities? Ik ben er dan wel over 3 dagen, maar ben toch heel erg nieuwsgierig (en een beetje ongerust) ;)

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie