Morgen gaat het keihard sneeuwen in de Alpen, en vandaag is er weer een nieuwe Salomon Freeski TV episode uit. De winter is er echt lijkt wel! Dit keer staat de niet onbekende CMH centraal. Dit bedrijf beweert de beste tree-skiing ter wereld te hebben. Of dat waar is, daar is maar een manier voor om achter te komen. De jongens van Salomon Freeski waren natuurlijk niet te beroerd om dit even te testen. De beelden spreken voor zich… Dit ziet er wel heel erg gaaf uit. Wat heb ik een zin in de winter bij het zien van dit soort beelden!

wePowder helitrip in Revelstoke
​Denk je nou bij jezelf: dat wil ik ook een keer doen, dan kan je bij wePowder terecht. Zij organiseren samen met CMH Benelux een heliskireis in het Canadese Revelstoke. In 4,5 dag ski of board je bij CMH waarschijnlijk meer poeder dan je ooit gedaan hebt!

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Wow ! Wat een beelden en wat een respect voor die gasten hoe die met zoveel plezier en zoveel skitalent naar beneden knallen!

Aequilater Nubila

Dus als ik nu een tweet stuur naar CMH kan ik ook gratis heliskiën ?

Gang is alles
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie