Ja, je leest het goed. Ons eigen oer-Hollandse Philips is in de skifilms gestapt. Sterker nog, ze hebben er maar meteen een nieuwe dimensie aan toegevoegd. Samen met Sweetgrass Productions en vier waanzinnige skiërs hebben ze Afterglow gemaakt. Het resultaat is simpelweg verbluffend te noemen.

null

Ambilight televisies
De film is een promotie voor de nieuwe Ambilight televisies van Philips en als we eerlijk zijn kunnen we het ons niet herinneren dat we zo vaak naar een commercial hebben gekeken. Want wat een gave beelden zijn dat zeg! De skiërs knallen door de poedersneeuw van British Columbia en Alaska. Midden in de nacht, met de berg op sommige plekken uitgelicht of met een bijzonder pak aan. En heel eerlijk, we kunnen ons wel voorstellen dat Philips hiermee gaat knallen met de verkoop van z’n televisies. Aan de promotie kan het in ieder geval niet liggen!

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Supergaaf, je blijft er naar kijken.

Waar kun je die skipakken bestellen, die zijn super :-)

Hoe vet is dit !

Super mooi! Voor wie er niet genoeg van kan krijgen, hier de lange versie:

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie