Er zijn van die tekenen dat de winter eraan komt. Zo worden de dagen korter, vallen de kastanjes van de bomen en vanmorgen waren de weilanden bij mij in de Alpen lekker opgevroren. Maar een ander duidelijk teken is dat Salomon Freeski TV weer nieuwe episodes plaatst. Vandaag was het de beurt aan de seizoenstrailer. Wat een ontzettend gave beelden zeg. Wat heb ik zin in alle nieuwe afleveringen. Natuurlijk meteen live op Wintersporters.

Gaaf achtste seizoen
Elk jaar zijn de filmpjes erg indrukwekkend van Salomon Freeski TV. Maar dit jaar ziet het er wel extra gaaf uit. Want onder andere Cody Townsend, Andreas Fransson, Mike Douglas, Chris Rubens, Mark Abma en Kaj Zackrisson (en nog veel meer) hebben hun ski’s op de meest geweldige plekken de helling ingestuurd. Denk aan Japan, IJsland, Canada, Nieuw Zeeland maar ook aan de meer standaard landen als Frankrijk en Italië. De beelden zullen zoals gewoonlijk erg gaaf zijn. Het seizoen staat nu echt voor de deur!

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Lekkerrrr zeg!

kan niet wachten om zelf weer op een buiten piste te staan.
Het wachten word enigszins verzacht door deze schitterende filmpjes maar het wakkert ook de wil om te gaan iedere keer weer harder aan.

Gave ski en board films zijn een zegen als een vervloeking in 1 :) :(

als mijn gedachten daar zijn, maar ik ben hier, waar ben ik dan?

Beter!!!

Seriously snow addicted family!

Jaaaaaaaaa

Gang is alles
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie