Nederlandse website
Belsiche website

Officiële lancering wintersporters.be

Nu ook wintersport informatie op maat van Belgische skiërs en snowboarders

Een nieuw wintersportseizoen, een nieuwe zusterwebsite!

Na een korte testfase in de maand augustus zijn we er nu helemaal klaar voor: Wintersporters.be gaat vanaf vandaag officieel van start. Pas dus je bookmarks aan, download onze apps en volg ons op Twitter als je ook écht Belgisch getinte wintersport informatie voorgeschoteld wil krijgen.

Belgisch getinte wintersport informatie?
Natuurlijk zijn die er! Als Belg kun je nu ook naar je ideale skigebied op zoek via de skigebieden zoeker. Wij zoeken niet per definitie naar dezelfde gebieden als de Nederlandse wintersporters. De populariteit van de skigebieden werd dan ook volledig herschikt naar de Belgische markt. Gerlos en Winterberg staan niet langer op 1 als populairste gebieden, maar wel Les 3 Vallées, Ischgl, Les 2 Alpes en Val Gardena. De focus werd logischerwijze wat meer gericht op FrankrijkItalië en Oostenrijk.

Aangepaste blog onderwerpen
Naast de integrale blog onderwerpen en weerberichten van onze Nederlandse vrienden, brengen we ook met de regelmaat van de klok informatie over reisroutes, typisch Belgische bestemmingen, ski info uit de Ardennen en een dossier over opleidingen volgens het BLOSO model. Ook brengen we begin september een zeer uitgebreide ski- en snowboardtest op de markt voor de materiaalfreaks. Zo schotelen we je ten allen tijde eerlijke en onafhankelijke informatie over wintersport voor.

Wij zijn er klaar voor...
De maand september is aangebroken, de eerste sneeuw is gevallen en de "goesting" naar de winter is er meer dan ooit. We kijken enorm uit naar het nieuwe seizoen op de vertrouwde wintersporters.be website. Jij ook?

Kristof

Kristof is verantwoordelijk voor de Belgische website. Tijdens het seizoen houdt hij ons op de hoogte van zijn trips en ervaringen.

Zoek accommodatie

Bestemming:
Incheck datum:

Anton. Magazine

Anton. Wintersport Magazine

Getest: Liberty Variant 97

De Variant 97 van Liberty is een beetje een wolf in schaapskleren. Aan de buitenkant zie er niet aan af hoeveel kwaliteit er aan de binnenkant zit. De Variant 97 is stabiel op snelheid, goed... » skitest bekijken