Hotel langs snelweg Nürnberg

Over twee weekjes gaan wij naar Saalbach- Hinterglemm en zoeken een gezellig hotel in de buurt van Nürnberg wat niet al te ver van de snelweg ligt, iemand suggesties? Bedankt alvast

Er zitten in Nuernberg best wel veel hotels, ook vlak naast de snelweg.

Vlak bij de afslag Nuernberg - Tennenlohe zit een B&B Hotel. Ben zelf niet in dit hotel geweest, maar wel een hotel van deze keten in Oberhausen. Goede ervaring mee.
Dit is de website:
http://www.hotelbb.de/de/erlangen

Verder zit er op 10 minuutjes rijden vanaf dezelfde afslag hotel Kreuzeck. Dan rijd je met de auto een stukje de stad in. Ben zelf ook niet in dit hotel geweest, maar wij wilden er zelf een keer overnachten en toen was het vol geboekt.
http://www.hotelbb.de/de/erlangen

Die nacht hebben we in een ander hotel in Neurnberg gezeten. Ik dacht dat het hotel Kristall heette, maar dat kan ik zo gauw niet meer vinden!

Al deze hotels liggen ten noorden van Nuernberg trouwens.

Wij hebben een aantal malen overnacht bij gaestehaus Lorz in Nackendorf,afslag Hoechstad-Ost aan de 3.Zoek ze via google even op,de prijs zal je verrassen(doppelzimmer E50,-).Met een goedgevulde maag vervolgens heerlijk slapen in een schoon bed en s’morgens lekker op reis na een vorstelijk ontbijt.Dit alles op maar een kilometer van de snelweg.

Wij hebben nu 2 jaar achter elkaar overnacht
In hotel ibis munchen(feldkirchen), iets verder dus. Voordeel is dat je in de ochtend de drukte rond Munchen voor bent, en bijna direct op de snelweg richting Salzburg zit. En de kamerprijs zat op 59 euro, excl ontbijt.
Volgend jaar gewoon weer, zitten nu in Fieberbrunn.

Wij hebben toch besloten om iets verder te rijden dan Nurnberg, nu zoeken we iets voor Munchen zodat je inderdaad in de ochtend de drukte daar voor bent! Feldkirchen misschien een goede optie. Iemand ook ervaring met hotel in Ingolstadt??

angelique

Mocht je er nog niet uitkomen; Hier een overzicht van overnachtingsmogelijkheden langs de Autobahn

http://www.linksundrechts.com/

http://www.hotel-bauer-keller.de/

Ligt in Greding strak aan de snelweg…

Tassen Nürnberg en Munchen in.

@Jasper. Dank, fijne en behulpzame site, zeer erkentelijk. Gr, Bert

Heb je niet iemand thuis zitten met internet.
Dan bel tussen 15 a 16 uur
Zit het mee dan rij je verder.
Zit het tegen iets eerder.

Sommige Autohofen (oid) hebben ook een overnachtingsmogelijkheid.
Je vindt ze met :
http://www.autohof.net/autohof/autohoefe_ort_d.html…

Over twee weekjes gaan wij naar Saalbach- Hinterglemm en zoeken een gezellig hotel in de buurt van Nürnberg wat niet al te ver van de snelweg ligt, iemand suggesties? Bedankt alvast

Angelique op 1 jan. 2012 15:02

Wij gaan al jaren naar Hotel Lorz in Neustadt a/d
Aish. Prima hotel ongeveer 2 km van de snelweg.

Vlakbij Ingolstadt (ongeveer 50 km. boven Muenchen) ligt vlakbij de snelweg het Waldgasthof Sankt Kastl.
Prima hotel: goedkoop, grote en schone kamers en een ok ontbijt. En een erg mooie locatie midden in het bos.

Naast het Ibis Hotel in Munchen (eerder genoemd door Arnoud) liggen nog vier andere motels in de zelfde straat, ik dacht een bestprice en best western. Aan de overkant zit het Formule 1 motel. Liggen van deze hotels/motels is zeer gunstig direct aan afslag naar de A99 kruez. Ga je voor meer sfeer, je kunt ook 20 km na Munchen slapen in het Chiemsee gasthof bij gelijknamige stopplaats met tankstation. Je hebt dan uitzicht over de chiemsee en de alpen, best mooi.

Jeroen "in de winter liever in Alpen"

Een aanrader: bij de ANWB kun je het boekje kopen: links + rechts der Autobahn. Staan alle hotels in, ook voor Nurnberg.

@Bodi
Klopt, en als aanvulling: http://www.linksundrechts.com

Een nieuwe website (sinds een aantal weken online, dus nog niet zoveel hotels erop) met hotels langs de snelweg is http://www.stay1day.com/nl/

@ E: En net op de stukjes waar de meeste Nederlanders tijdens de wintersport willen overnachten bevinden zich geen overnachtingsmogelijkheden…

Ook leuk, een foto van Luik op de homepage. De meesten zullen vanuit Luik wel doorrijden naar huis en niet aan een overnachtingshotelletje denken.

Voor zowel winter als zomer vakantie:
Hotels langs de snelweg frankrijk

Ik bedoelde gisteren:
http://www.routedesoleil.com

@robj vlgs mij ligt Nurnberg in Duistland en niet langs de route de soleil !!

Dienten Die Alte schule

Plaats een reactie